Ati decis sa invatati limba franceza? Limba franceza se vorbeste in peste 43 de tari. Multi oameni considera ca aceasta limba este cea mai frumoasa. Limbafranceza.online va va oferi posibilitatea de a verifica daca este asa.

Pentru nivelul incepator va vom oferi lectii dedicate regulilor de citire si pronuntare, metodica studierii limbii franceze, normele de citire si fonetica franceza, detalii tehnice privind punerea in aplicare si multe alte informatii.
Este important sa invatati aceste lectii bine, altfel nu veti putea citi in mod normal, dar a intelege textul la auz va si si mai dificil, avand in vedere viteza sunetului. Invatand aceste lectii, veti avea cu o problema mai putin, pentru ca de exemplu, in limba engleza, este foarte dificil sa cititi corect textul fafara a cauta in dictionar. Cu limba franceza asta e posibil, desi va fi mai dificil decat, de exemplu, in limba germana, la care nu trebuie consultat dictionarul de pronuntie.

Urmatoarele lectii vor fi despre gramatica si vocabular, insotite de teste pentru consolidarea materialului insusit. Aceste lectii sunt potrivite atat pentru copii, cat si pentru adulti. Insusindu-le veti fi capabili sa comunicati in limba franceza pe teme de zi cu zi, sa cititi textele la un nivel mediu de franceza, si sa scapati de sentimentele incomode ale strainului cand mergeti la odihna la Paris, sau in orice alta tara vorbitoare de limba franceza.

Ce alte motive ar putea fi pentru studierea limbii franceze?
Pentru fanii a literaturii bune – Franta are cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel in domeniu.
Franta este vizitata de mai mult de 60 de milioane de turisti pe an – nu va veti plictisi.
Franta este renumita pentru calitatea sa de inalte tehnologii, si limba franceza este o limba majora in tehnologie si de afaceri din lume. (A doua limba pe Internet.)
Mai mult de 50 de mii de cuvinte din limba engleza sunt de origine franceza. Un numar mare dintre ele sunt prezente si in alte limbi.
Franta ofera un numar imens de burse generoase pentru absolventii nostri.
Franceza este a doua limba cea mai populara dupa engleză pentru predare.
Franceza este una dintre cele doua limbi oficiale ale Jocurilor Olimpice.
Africa vorbitoare de limba franceza este un teritoriu mai mare decat Statele Unite.
Montréal este al doilea cel mare oras vorbitor de limba franceza din lume.
Nu uitati de capodoperele muzicale si filme!
Multe alte motive.